Formació Arxiprestal de catequesi

Divendres passat, dia 24 es va celebrar a la nostra parròquia una trobada de formació de catequistes de l’Arxirprestat. Es tractava d’un sopar-tertúlia amb Mn. Santi Collell, rector de la parròquia de La Garriga, i delegat episcopal de catequesi del bisbat de Terrassa. Hi van participar una vintena de catequistes de les parròquies de Tona, Hostalets, Centelles, Folgueroles i Viladrau, a més d’alguns preveres i l’arxiprest. La sobretaula es va allargar fins tard. Hi hagué un ambient fratern i motivador. Mn. Santi va explicar-nos les línies de la renovació del model catequètic que s’està portant a terme. La proposta que sorgeix del Secretariat interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes, parteix de la necessitat d’oferir una catequesi vivencial i evangelitzadora. No es tracta tant d’aprendre conceptes com d’acollir i viure la relació amb Jesús a través de l’experiència, la interiorització i la pregària.