Recés parroquial

El cap de setmana vam viure un temps de recés. La tradició espiritual de l’Església ens ha transmès aquest forma de fer una aturada en un ambient que fa possible retirar-se momentàniament en un espai de silenci i oració. En aquest cas va ser també un temps de fraternitat. El dissabte el Pare Puigdollers ens va fer dues sessions catequètiques sobre el sentit del temps quaresmal a partir dels textos litúrgics dels diumenges, posant-los en relació comparativa amb el sentit del temps litúrgic de Nadal i els primers diumenges de l’any. A migdia celebràrem l’eucaristia i compartírem el temps de dinar. El dissabte forem una vintena llarga de participants. La tarda del dissabte ens va introduir a la pregària una lectio divina Mn. Andrey. Després, dedicàrem un temps a la pregària d’adoració. En acabada l’oració de vespres vam sopar. En tot moment forem acollits i acompanyats per les germanes de la comunitat filipense. La casa i el jardí són un veritable oasi de pau. Diumenge al matí, evocàrem el matí de pasqua. Després de la pregària de laudes vam esmorzar. Un temps de silenci i el viacrucis pel jardí van portar-nos a la celebració de l’Eucaristia, eix central del diumenge cristià. Finalment, amb el dinar es va cloure el temps de recés per a la preparació de la santa quaresma d’enguany.